Totalentreprise

Har fået lavet diverse murerarbejde. Firmaet reagerede meget hurtigt på min henvendelse, og det udførte er lavet rigtigt pænt. Jeg blev lovet en rabat på 15%, som imidlertid ikke fremgik af fakturaen. Da jeg henvendte mig blev det straks rettet. Jeg kan anbefale firmaet og vil helt klart bruge det igen selv. Det varer nok ikke så længe 🙂​

Kaj Jensen

Jeg har idag fået udført murerarbejde , udskiftning af fliser , på mit badeværelse. Og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Jeg kan kun anbefale at dette firma benyttes.

Yvonne Kay

Super sød, imødekommende og effektiv murer (Peter). Kan ikke sætte en finger på hans arbejde! Vi har nu glæden af en effektiv maler (Casper) som får det hele til at ligne en million. Absolut et firma jeg vil anbefale ?

Kristina

Professionel totalentreprise

Når dit bygge- eller renoveringsprojekt involverer flere faggrupper, kan du med fordel finde en entreprenør til totalentreprise. Hvis du har brug for en totalentreprenør, så udfyld vores kontaktformular.

Så vil vi vende tilbage inden for 1-2 hverdage med et godt tilbud på din opgave.

Hvad er totalentreprise?

I en totalentreprise får du fagfolk til at klare hele processen fra start til slut. Du skal blot skrive under på kontrakten, og så står totalentreprenøren for både den indledende projektering, økonomi, indkøb af underentreprenører og styring af selve byggeprocessen. Totalentreprenøren er altså din primære, og for det meste, eneste kontakt under hele processen. Vedkommende styrer projektet fra start til afslutning og aflevering.

Så hvis du har et byggeprojekt, der for eksempel både kræver el, VVS, tømrer og/eller murer, kan det være en god ide at hyre en totalentreprenør. På den måde slipper du for selv at skulle varetage kontakten til og styringen af alle de enkelte håndværkere. Det kan nemlig hurtigt blive et uoverskueligt projekt, hvis man ikke har erfaring med det.

Vi anvender udelukkende troværdige og pålidelige samarbejdspartnere når vi indgår i totalentrepriser, så du er sikker på et ukompliceret arbejdsforløb og et professionelt resultat, til den aftalte tid.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Hvad er fordelene ved en totalentreprise?

En klar fordel ved totalentreprise er, at du kan overlade alt arbejdet til totalentreprenøren. Du skal udelukkende have kontakt ti én person under hele forløbet, hvilket gør det hele lidt nemmere at forholde sig til. Derfor er der også kun én person, som du skal vende ideer og input med, så du ikke skal forklare det samme til flere forskellige håndværkere, der ikke taler sammen.

Renovering og istandsættelse

Hvis du har et større renoverings- eller istandsættelsesprojekt i kikkerten, vil en totalentreprise ofte give mening. Vi kan hjælpe dig med at renovere og istandsætte uanset om du er privatkunde og skal have udført arbejde i lejligheden eller på huset, eller erhvervskunde og skal have frisket kontoret op.

Det kan også være at du skal bygge helt nyt? I så fald er en totalentreprise en oplagt mulighed, uanset om du skal have bygget nyt hus, erhvervsejendom eller noget helt tredje. Når man bygger nyt fra bunden, skal du bruge hele paletten af faggrupper, og derfor kan det give ganske god mening at få en totalentreprenør til at holde styr på det hele. På den måde undgår du hovedpinen der hører med til at administrere og koordinere med en masse forskellige håndværkere.

Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du skal bruge en styrmand til en total entreprise, så kontakt os i dag. Udfyld gerne kontaktformularen her på siden, og så vil vi prøve vores bedste på, at vende tilbage inden for 1-2 hverdage med et godt tilbud.