Kontakt

Har fået lavet diverse murerarbejde. Firmaet reagerede meget hurtigt på min henvendelse, og det udførte er lavet rigtigt pænt. Jeg blev lovet en rabat på 15%, som imidlertid ikke fremgik af fakturaen. Da jeg henvendte mig blev det straks rettet. Jeg kan anbefale firmaet og vil helt klart bruge det igen selv. Det varer nok ikke så længe 🙂​

Kaj Jensen

Jeg har idag fået udført murerarbejde , udskiftning af fliser , på mit badeværelse. Og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Jeg kan kun anbefale at dette firma benyttes.

Yvonne Kay

Super sød, imødekommende og effektiv murer (Peter). Kan ikke sætte en finger på hans arbejde! Vi har nu glæden af en effektiv maler (Casper) som får det hele til at ligne en million. Absolut et firma jeg vil anbefale ?

Kristina

Har du spørgsmål til os?

Uanset om du skal have lavet nyt badeværelse, ombygget dit køkken eller søger energivenlige løsninger til dit hus, så står vi klar. Vi er blandt de dygtigste i vores fag og tager enhver murer-opgave med oprejst pande. Har du et projekt, som du ønsker vi skal hjælpe med eller har du blot spørgsmål vedrørende murer-arbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har mange opgaver for hånden, men bestræber os selvfølgelig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.