Nybyg, tilbygninger eller renoveringer til erhvervsbygninger eller privat bolig

Har fået lavet diverse murerarbejde. Firmaet reagerede meget hurtigt på min henvendelse, og det udførte er lavet rigtigt pænt. Jeg blev lovet en rabat på 15%, som imidlertid ikke fremgik af fakturaen. Da jeg henvendte mig blev det straks rettet. Jeg kan anbefale firmaet og vil helt klart bruge det igen selv. Det varer nok ikke så længe 🙂​

Kaj Jensen

Jeg har idag fået udført murerarbejde , udskiftning af fliser , på mit badeværelse. Og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Jeg kan kun anbefale at dette firma benyttes.

Yvonne Kay

Super sød, imødekommende og effektiv murer (Peter). Kan ikke sætte en finger på hans arbejde! Vi har nu glæden af en effektiv maler (Casper) som får det hele til at ligne en million. Absolut et firma jeg vil anbefale ?

Kristina

Skal du bruge professionel hjælp til nybyg, tilbygning eller renovering?

Så lad Murer-københavn stå for dit næste projekt!

Når et nyt hus, tilbygning eller andet nybyg skal konstrueres, er det ideelt at have et entreprise firma til at udføre opgaven, da vi både kan stå for murerarbejdet, el-arbejdet, malerarbejdet osv. Du skal dermed ikke ud og finde flere samarbejdspartnere på dit projekt.

Vi er med dig fra opstarten af dit nybyg, til du er tilfreds med arbejdet. Har du behov for gode råd, vejledning eller hjælp undervejs, stiller vi kompetente fagfolk til din rådighed. Vi kan hjælpe dig med materialevalg og innovative løsninger til jeres nybyg.

Find den rigtige samarbejdspartner

Vores samarbejdspartner hjælper dig med at sikre kvalitetshåndværk til stærke priser. Derudover bliver alle installationer udført så de overholder alle gældende regler og lovgivning for et nybyg, tilbygning eller renovering.

Så skal du have udvidet din bolig grundet familie forøgelse, eller er jeres virksomhed i vækst og kræver mere plads til nye medarbejdere, hjælper vi med tilbygning af kontorlokaler og/eller mødelokaler.

Du kan forvente en åben og effektiv kommunikation med Københavns Håndværker service som totalt entreprise på dit nybyg. Vi opdaterer dig også løbende i processen, hvis der skulle opstå uforudsete udfordringer, snakker vi med dig om muligheder, økonomi og tidsforløbet på nybyggeriet.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Skal vi hjælpe dig?

Vi kan hjælpe dig med følgende projekter på nybyg:

  • Sommerhuse og fritidshuse
  • Kælder, murermester- og patriciervilla
  • Renovering eller tilbygninger på arkitekttegnede og moderne huse


Kan du ikke finde dit projekt på listen? Så giv gerne lyd eller udfyld kontakt formularen. Dermed kan vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak om dine ønsker til nybyg.

Pris på nybyg

Prisen på dit nybyg afhænger af flere faktorer som materialevalg og omfanget på projektet. Skal vi stå for totalentreprisen af projektet, giver vi dig et uforpligtende tilbud på din renovering, tilbygning eller nybyg inden påbegyndelse af arbejdet. På den måde er du sikret et projekt af nybyg, som overholder dit budget og økonomiske rådighed.

Få inspiration fra vores tidligere opgaver på nybyg i København

Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud

Skal du have renoveret, bygget nyt eller lavet en tilbygning i København eller omegn? Så kontakt os i dag!

Har du yderligere spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et skræddersyet og uforpligtende tilbud på nybyg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi hjælper også med renovering af badeværelser.