Skal du have lagt nye fliser?

Uanset om du har behov for, at få fikset nogle enkelte fliser her og der eller du skal have skiftet alle fliser i køkkenet eller på badeværelset, så kan vores proffesionelle flisemurere hjælpe dig.

Hos Københavns håndværker service, har vi nogle af københavns dygtigste flisemurere ansat.Alle vores flisemurere efterlever traditionelle dyder om at et ord er et ord og en opgave ikke er løst før vi selv er 100% tilfredse med den.

Vi har igennem årene hjulpet mange hundrede mennesker, med opsætning af fliser i næsten alle afskygninger.
Derfor kan vi også med ro i sjælen, næsten forsikre dig om, at vi har lavet noget der minder om det du går og har i tankerne.

På den måde kan vores professionelle murere hjælpe dig med, at sætte ord på de tanker du har og sikre et resultat, som du vil værdsætte mange år ind i fremtiden.

Flisemurer med Høj kvalitet til fornuftige priser

Igennem årene, har vi skabt en effektiv arbejdsgang, der sikre at vores svende ikke bruger længere tid end højest nødvendigt på en byggesag.

Det starter med, at vi beser opgaven ordentligt og sikre os imod potentielle faldgrupper, så vi kan give et hurtigt tilbud der holder, selv når vi har ryddet op efter os selv og er kørt igen.

Det betyder at vi ved at gøre tingene rigtigt fra start, kan leverer et flot stykke arbejde, til aftalt tid og pris.
hvilket må siges at være vind/vind i sidste ende, vi får en glad kunde der anbefaler os og du får et flot resultat til den forventede tid og pris.

VI RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Ved fejl kan du forvente, at have os forbi inden du når at ringe

Vores erfarne flisemurere laver sjældent fejl, da kvalitetsikring og efteruddannelse, er en forankret del af firmaet.
Men skulle der imod forventning være lavet en fejl fra vores side, der skal rettes op, så pakker vi bilen med det samme og kommer forbi så hurtigt vi kan.

Det er et princip der igennem årene har vist sig, at skabe høj kundetilfredshed, den kedelige situation til trods.
For de fleste har forståelse for, at vi bare er mennesker og mennesker kan lave brølere, alle der siger det modsatte lyver.

Men når man bliver taget seriøst og fejlen hurtigt og effektivt bliver rettet op, så er vores erfaring at det kun er en ekstra grund til at anbefale virksomheden.

Vores forsikring dækker op til 10.000.000 kr.

Vi har ikke sat 2 nuller for meget på den er faktisk god nok.
 
I stedet for at melde os ind i en af de klassiske brancheforeninger, har vi tegnet vores egen forsikring der dækker og til 10.000.000.
For mange lyder det voldsomt, og virkeligheden er også, at det overstiger langt størstendelen af de opgaver vi er ude og løse.
Man skal i et hvert fald have skiftet mange fliser og klinker, hvis man skal bruge 10 millioner hos os. 
 
Men vi skal ikke være herrer over hvor meget eller hvor lidt du ønsker at bygge for, vi vil bare gerne sikre os at du kan føle dig tryg uanset dit behov.
Så de 100-150.000 kroners de etablerede brancheforeninger dækker, er bare ikke tilstrækkeligt for alle, men 10.000.000 er nok for de fleste.
 

Kontakt os idag og få et gratis uforpligtende tilbud

Hvis du udfylder kontaktformularen nu, så vil du blive kontaktet af en af vores flisemurere inden for 1-2 timer.
Kan han ikke give et kvalificeret prisoverslag i telefonen, så kommer han ud og beser opgaven inden du vil modtage et kvalificeret tilbud.