Skal du have lagt nye fliser?

Har fået lavet diverse murerarbejde. Firmaet reagerede meget hurtigt på min henvendelse, og det udførte er lavet rigtigt pænt. Jeg blev lovet en rabat på 15%, som imidlertid ikke fremgik af fakturaen. Da jeg henvendte mig blev det straks rettet. Jeg kan anbefale firmaet og vil helt klart bruge det igen selv. Det varer nok ikke så længe 🙂​

Kaj Jensen

Jeg har idag fået udført murerarbejde , udskiftning af fliser , på mit badeværelse. Og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Jeg kan kun anbefale at dette firma benyttes.

Yvonne Kay

Super sød, imødekommende og effektiv murer (Peter). Kan ikke sætte en finger på hans arbejde! Vi har nu glæden af en effektiv maler (Casper) som får det hele til at ligne en million. Absolut et firma jeg vil anbefale ?

Kristina

Uanset om du har behov for, at få fikset nogle enkelte fliser her og der eller du skal have skiftet alle fliser i køkkenet eller på badeværelset. Så kan vores professionelle flisemurere hjælpe dig!

Hos Murer-københavn, har vi nogle af Københavns dygtigste flisemurere ansat. Alle vores flisemurere efterlever traditionelle dyder om at et ord er et ord og en opgave ikke er løst før vi selv er 100% tilfredse med den.

Vi har igennem årene hjulpet mange hundrede mennesker, med opsætning af fliser i næsten alle afskygninger.
Derfor kan vi også med ro i sjælen, næsten forsikre dig om, at vi har lavet noget der minder om det du går og har i tankerne.

På den måde kan vores professionelle murere hjælpe dig med, at sætte ord på de tanker du har og sikre et resultat, som du vil værdsætte mange år ind i fremtiden.

Flisemurer med høj kvalitet til fornuftige priser

Igennem årene, har vi skabt en effektiv arbejdsgang. Hvilket sikre at vores svende ikke bruger længere tid end højest nødvendigt på en byggesag.

Det starter med, at vi beser opgaven ordentligt og sikre os imod potentielle faldgrupper. På dem måde kan give et hurtigt tilbud der holder, selv når vi har ryddet op efter os selv og er kørt igen.

Det betyder at vi ved at gøre tingene rigtigt fra start, kan leverer et flot stykke arbejde, til aftalt tid og pris.

Hvilket må siges at være win/win i sidste ende. Vi får en glad kunde der anbefaler os og du får et flot resultat til den forventede tid og pris.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Ved fejl kan du forvente, at have os forbi inden du når at ringe

Vores erfarne flisemurere laver sjældent fejl, da kvalitetssikring og efteruddannelse, er en forankret del af firmaet. Men skulle der imod forventning være lavet en fejl fra vores side, der skal rettes op, så pakker vi bilen med det samme og kommer forbi så hurtigt vi kan.

Det er et princip der igennem årene har vist sig, at skabe høj kundetilfredshed. Til trods for den kedelige situation. For de fleste har forståelse for, at vi bare er mennesker og mennesker kan lave brølere.

Men når man bliver taget seriøst og fejlen hurtigt og effektivt bliver rettet op, så er vores erfaring at det kun er en ekstra grund til at anbefale virksomheden.

Hvad er flisemurer?

En flisemur er en type murværk, der består af fliser, der er arrangeret i et bestemt mønster for at danne en solid og dekorativ mur. Fliserne kan være lavet af forskellige materialer. Heraf fx keramik, natursten, glas, metal eller en kombination af disse. Flisemurer er blevet brugt i århundreder i forskellige kulturer og lande, og deres popularitet fortsætter i dag, både som en praktisk og æstetisk løsning til indendørs og udendørs vægge.

Flisemurer kan have mange fordele i forhold til andre typer mure. For det første er de meget holdbare og kan modstå slid og slag fra vejr og andre faktorer, der kan beskadige en mur. De er også lette at rengøre og vedligeholde, og eventuelle skadede eller beskadigede fliser kan nemt udskiftes uden at skulle nedbryde hele muren.

Få et unikt udseende

En flisemur kan også give et unikt udseende og stemning til et rum eller et udendørs område. Der er utallige designs og farvekombinationer til rådighed, der kan tilpasses for at passe til enhver stil eller smag. Flisemurer kan også bruges som en dekorativ funktion, og flisemønstre kan kombineres med andre materialer og teksturer for at skabe en unik og iøjnefaldende effekt.

For at opnå det bedste resultat ved opførelsen af en flisemur er det vigtigt at have den rette viden og ekspertise i forhold til valg af materialer, mønsterdesign og installationsteknikker. Derfor anbefales det at søge professionel rådgivning og hjælp fra en erfaren murermester, der kan hjælpe med at vælge de bedste materialer, planlægge designet og udføre installationen på en præcis og effektiv måde.

Vores forsikring dækker op til 10.000.000 kr.

Vi har ikke sat 2 nuller for meget på, den er faktisk god nok.

I stedet for at melde os ind i en af de klassiske brancheforeninger, har vi tegnet vores egen forsikring der dækker op til 10.000.000 kr.

For mange lyder det voldsomt, og virkeligheden er også, at det overstiger langt størstedelen af de opgaver vi er ude og løse. Man skal i et hvert fald have skiftet mange fliser og klinker, hvis man skal bruge 10 millioner hos os.

Men vi skal ikke være herrer over hvor meget eller hvor lidt du ønsker at bygge for, vi vil bare gerne sikre os at du kan føle dig tryg uanset dit behov. Så de 100-150.000 kroners de etablerede brancheforeninger dækker, er bare ikke tilstrækkeligt for alle, men 10.000.000 er nok for de fleste.

Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du udfylder kontaktformularen nu, så vil du blive kontaktet af en af vores flisemurere inden for 1-2 timer. Kan han ikke give et kvalificeret prisoverslag i telefonen, så kommer han ud og beser opgaven inden du vil modtage et kvalificeret tilbud.