Entreprenør

Har fået lavet diverse murerarbejde. Firmaet reagerede meget hurtigt på min henvendelse, og det udførte er lavet rigtigt pænt. Jeg blev lovet en rabat på 15%, som imidlertid ikke fremgik af fakturaen. Da jeg henvendte mig blev det straks rettet. Jeg kan anbefale firmaet og vil helt klart bruge det igen selv. Det varer nok ikke så længe 🙂​

Kaj Jensen

Jeg har idag fået udført murerarbejde , udskiftning af fliser , på mit badeværelse. Og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Jeg kan kun anbefale at dette firma benyttes.

Yvonne Kay

Super sød, imødekommende og effektiv murer (Peter). Kan ikke sætte en finger på hans arbejde! Vi har nu glæden af en effektiv maler (Casper) som får det hele til at ligne en million. Absolut et firma jeg vil anbefale ?

Kristina

Professionel entreprenør

Du kan herunder læse omkring hvilke arbejdsopgaver en entreprenør varetager, samt hvordan du finder den rette entreprenør til dit arbejde.

Hvilke arbejdsopgaver varetager en entreprenør?

En entreprenør kan varetager mange forskellige typer opgaver indenfor håndværkerbranchen. Dette indebærer som regel, at en entreprenør varetager opgaver, som murerarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde og kloakarbejde. En entreprenør afdækker altså det meste af håndværkerbranchen, og kan hjælpe dig med de fleste problemstillinger i forbindelse med det du skal have hjælp til.

Oftest kræver et stort byggeprojekt, at der er behov for hjælp fra forskellige fagområder. Med det rette entreprenørfirma kan du sikre dig, at der bliver udvalgt specialister indenfor hvert fagområde. På den måde er du sikker på, at der bliver udvalgt de rette fagfolk til, at udføre dit byggeprojekt efter højeste standard.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Hvordan finder man den rette?

Der findes mange entreprenører, som hver især kan løse forskellige typer fagopgaver. Det kan derfor være svært, at finde ud af hvordan man vælger den rette. Det er vigtigt, at man udvælger en entreprenør, som man kan have en tæt dialog med, og som har hjulpet flere kunder igennem tiden. Man skal herunder også sikre sig, at det er et firma, som er kvalitetsbevidste og grundige i deres arbejde. Det er altid en god sikkerhed, at vælge firmaer, som er medlem af Byg Garanti. På den måde er du som kunde forsikret, hvis det skulle ske, at noget gik galt.

Det kan tit også være et klogt valg, at læse anmeldelser, og kigge på tidligere udført arbejde fra virksomhederne. På den måde kan man hurtigt og nemt finde ud af om, det er et firma, som er værd at hyre.

Få professionel hjælp fra en entreprenør i dag

Det er ikke altid, at det er muligt selv, at kunne klare opgaver indenfor håndværkerbranchen. Hvis du står og mangler en professionel entreprenør til, at løse en bestemt opgave, kan du finde en kompetent og erfaren entreprenør her.