Din lokale murer i Nordsjælland

Har du brug for en troværdig og ansvarlig murer i Nordsjælland?

Kontakt da vores samarbejdspartner i Nordsjælland. De udfører alle former for murerarbejde – Til aftalt tid og til aftalt pris

Kompetent murermester i Nordsjælland

Mangler du en dygtig og ansvarlig murermester uden for København, så har vi et samarbejde med murermester Mads Tolderlund, der er en kompetent og erfaren murermester der holder til i Nordsjælland.

Murermester Mads Tolderlund har med sine over 15 års erfaring en stor ekspertise inden for boliger og erhvervsbyggerier i den nordlige del af Sjælland. Firmaet holder til i Frederiksværk og operere primært i Hillerød og omegn til dagligt.

Skulle du derfor stå i en situation der kalder for en kompetent, erfaren, serviceminded og professionel murer til at varetage dine opgaver i Nordsjælland. Så skal du ikke vente med at kontakte vores samarbejdspartner Murermester Mads Tolderlund  

 

God kundeservice og fleksibilitet er en vigtig del af vores DNA. Vi prøver derfor hele tiden at yde bare en lille smule ekstra og tilbyde bare en lille smule mere fleksibilitet, end hvad man kan forvente.
 
Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt – vi svarer på 9 ud af 10 henvendelser inden for 24 timer.

Troværdighed og Professionalisme

Trænger du til et nyt badeværelse?  Er det på tide at skifte de gamle, slidte fliser ud i entreen?  Overvejer du en tilbygning eller anden renovering?
 
Så mangler du en dygtig og ansvarlig murer!
 
Vores murer partner i Nordsjælland har base i Frederiksværk, hvorfra de servicerer det meste af Nordsjælland og Københavns området. At skabe et overblik over prisen på et byggeprojekt, kan som privat person være svært at skabe. Materiale priser, antallet af timer og mængden af personer der skal være inde over et projekt, kan selv for den største gør det selv mand, være et uoverskueligt projekt. Derfor anbefaler vi altid at kontakte en professionel fagmand.
Vores virksomhed og vores samarbejdspartner tilbyder altid at at lave en vurdering af opgaven og sende et uforpligtende tilbud på dit nye projekt – så du ved hvad du kan regne med når vi går i gang!

Hvad siger kunderne om os?

Har fået lavet diverse murerarbejde

Har fået lavet diverse murerarbejde. Firmaet reagerede meget hurtigt på min henvendelse, og det udførte er lavet rigtigt pænt.
Jeg blev lovet en rabat på 15%, som imidlertid ikke fremgik af fakturaen. Da jeg henvendte mig blev det straks rettet.
Jeg kan anbefale firmaet og vil helt klart bruge det igen selv. Det varer nok ikke så længe 🙂

Kaj Jensen

Jeg har idag fået udført murerarbejde

Jeg har idag fået udført murerarbejde , udskiftning af fliser , på mit badeværelse. Og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Jeg kan kun anbefale at dette firma benyttes.

Yvonne Kay

Super firma!

Super sød, imødekommende og effektiv murer (Peter). Kan ikke sætte en finger på hans arbejde! Vi har nu glæden af en effektiv maler (Casper) som får det hele til at ligne en million. Absolut et firma jeg vil anbefale ?

Kristina

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.